Boende


​​​​​​​Bo ett stenkast från havet i centrala Öregrund, bara 20 minuters bilresa från Forsmark. Pensionat Ankargården erbjuder bekvämt boende i trivsam skärgårdsmiljö.

Ankargården ligger intill huvudgatan i centrala Öregrund, precis intill  restauranger, affärer och gästhamnen.


Byggnaden uppfördes på 1800-talet och har tidigare varit en del av ortens stadshotell. Under de senaste åren har vi varsamt renoverat ett flertal rum och byggt nya kaklade badrum.  Alla är trivsamt inredda och ger en känsla av närhet till havet och skärgårdslivet.​​​​​​​

Priser från

Oktober-april


Maj-September

Dubbelrum Superior 
Lågsäsong 1695 Kr 
Högsäsong 1995-2395 Kr
Bröllopsviten
Lågsäsong 2295 Kr 
Högsäsong 2795-2995 Kr
Trippelrum m eget badrum
Lågsäsong 1695 Kr 
Högsäsong 2795 Kr
Dubbelrum med delat badrum 
Lågsäsong 1395 Kr 
Högsäsong 1795 Kr
Familjerum med delat badrum 
Lågsäsong 1795 Kr 
Högsäsong 2095-2795 Kr
Våra priser avser pris per rum och är FRÅN priser samt baserat på efterfrågan vid givet tillfälle. Alla priser inkluderar frukost. För enkelrumsbruk gör gärna en prisförfrågan.

Husdjur

Hundar som ej fäller extremt får medtas mot en avgift om 150 kr per natt. De får ej ligga i sängar eller andra möbler och får aldrig lämnas ensamma på rummet.
​​​​​​​

Elbilsladdare

Typ 2, Zaptec, 22 kw med lastbalanserare finns tillgänglig att boka. Scanna en QRkod och betala med kreditkort. Pris 3 kr/kw.

Avbokningsregler

För kostnadsfri avbokning gäller under lågsäsong 2 dagar innan ankomst och vid högsäsong 7 dagar innan ankomst. Vi förbehåller oss rätten att debitera angivet kort 6 dagar innan ankomst. Finns inte täckning så avbokas rummet.
För gruppbokning tillämpas längre tid, vilket anges vid bokning. All eventuell avbokning måste göras via email.

Våra rumstyper

Svit
I vår bröllopssvit har vi varsamt tagir fram såväl det gamla golvet som innertaket. Under renoveringen fick vi också fram genuint vackra gamla takbjälkar i det gamla 1800-tals huset. Vi har inrett ett sovrum och vardagsrum med badkar och dusch i rummet med separat WC.
Trippelrum
Med vackra Sandbergtapeter har en stor dubbelsäng och en enkelsäng. Det finns även en sittyta med soffa.

Dubbelrum med delat badrum.
Också dessa med fina Sandbergtapeter och skärgårdsstil. Vi har rum med såväl dubbelsäng som enkelsängar. Rummen har utsikt över skärgården eller trädgården. Badrummet/wc delas med andra gäster.
Dubbelrum superior
Våra senast gjorda rum med nybyggda badrum är inredda i marint tema och har platt-TV och en sittgrupp.

Familjerum
Med plats för 4 personer, med 1 dubbelsäng och 2 enkelsängar.  Badrum/wc delas med andra gäster.