Fest & bröllop

Ska du gifta dig eller anordna en fest i Öregrund? Hos oss ger du dina gäster en trevlig och bekväm övernattning i nyrenoverade rum med personlig stil.
  • 20180602_144107
  • fest-brollop
  • galej
  • societetshuset-fram

Öregrund är ett populärt ställe i vigselsammanhang.


Kyrkan byggdes redan år 1490 och har många förättningar per år som leds av ortens trevliga präst. Bröllopsfesten hålls vanligtvis i Societetshuset som är en vacker festlokal vid havet med plats för 120 gäster. Hos oss på Ankargården kan era gäster få ett fint och bekvämt boende som en perfekt avslutning på festen.
Kontakta oss för mer information.
​​​​​​​
Festen anordnas vid Societetshuset
En fin festlokal i Öregrund för större arrangemang är Societetshuset. Societetshuset ligger nere vid vattnet med en fantastisk havsutsikt från byggnadens träterrass. Lokalen är anpassad för grupper upp till 120 sittande gäster.
För info och bokning, kontakta Bygdegårdsföreningen 0173-30602

Eller varför inte en fest ombord på Galej?
Hos Galej har ni möjlighet att boka en mat- och dryckesupplevelse för det lilla eller stora sällskapet i en unik skärgårdsmiljö.
Bröllop - Mottagning eller mingel med exempelvis Champagne och snittar.

Bröllopsnatt på Ankargården
Avsluta Er kväll som man och hustru tillsammans med era nära och kära vid Ankargården. Vi reserverar ett vackert rum till brudparet.  Levande ljus, blommor, fruktkorg och dryck går att beställa till. Dagen efter äter ni frukostbuffé med resten av ert sällskap.

Hitta till oss

Ankargården i Öregrund AB
Telegrafgatan 12
740 71 Öregrund

Kontaktuppgifter​​​​​​​

0173-305 12
​​​​​​​info@ankargarden.se
​​​​​​​